Anunțul făcut despre emisiunea „Vorbește lumea” după 7 ani de difuzare la Pro TV: „Așa că ne revedem…”

Zi de zi, de la ora 10:30, echipa „Vorbește Lumea' transformă diminețile celor de acasă în zile încărcate de energie, voie bune și aduce cele mai tari informații despre subiectele care contează cu adevărat! Ieri, 13 iulie, s-au împlinit 7 ani de când pe PRO TV s-a auzit pentru prima dată ce… vorbește lumea!

Ieri dimineață, de la ora 10:30, Adela, Bogdan și Shurubel, au revenit alături de telespectatori cu o ediție care a avut ca element central cifra șapte: de la 7 tipuri de paste gătite la 7 exerciții de antrenament pe plajă, de la 7 feluri de prăjituri și torturi, la 7 lucruri neștiute despre invitații speciali și super cântări! Până la ora 13:00, distracția și voia bună au fost la cel mai înalt nivel doar pe PRO TV!

Aflată la cârma emisiunii încă din prima zi, Andreea Caranda, Producătorul Executiv, declară: „7 ani! 7 ani de când, alături de o echipă încărcată de multă energie și nebunie, am pornit la drum. Și sunt atât de mândră de fiecare dintre oamenii care au scris istoria acestei emisiuni, care le-au adus celor de acasă, de luni până vineri, cele mai fresh informații din țară și nu numai, cele mai frumoase momente și care au făcut ca amintirile mele să fie unele de neuitat!

Mergem mai departe și vă spunem că fiecare an e doar un nou început pentru emisiunea matinală care aduce telespectatorilor tot ce… Vorbește Lumea! V-am pregătit o vară încărcată de surprize, așa că ne revedem, în fiecare zi, de la 10:30, să sărbătorim și să fim împreună!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete