Anunțul făcut de Ștefan Bănică și de Lavinia Pârva înainte de sărbătorile de iarnă. Cum apar împreună

Vine Crăciunul, iar Ștefan Bănică a pregătit o nouă versiune specială a piesei sale „Crăciunul, vine Crăciunul', de data aceasta alături de soția sa, Lavinia. Acest cântec este cu atât mai deosebit întrucât marchează prima colaborare muzicală a celor doi de până în prezent.

unnamedSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Colindul a fost scris și compus de Ștefan Bănică, iar de producție s-a ocupat Tiberiu Șteco. Piesa vine însoțită și de un clip muzical, regizat de Ștefan Bănică și Cătălin Bugean. Videoclipul îi surprinde pe cei doi artiști într-un decor de poveste, în timp ce Ștefan Bănică interpretează piesa la pian, iar Lavina își face o intrare spectaculoasă și i se alătură pentru a cânta împreună.

Ștefan poartă un costum alb, iar Lavinia o superbă rochie roșie, culori asociate cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj din această perioadă magică, și anume Moș Crăciun. Mesajul piesei reunește sentimetele de iubire, fericire și apropiere pe care oamenii le simt în preajma și în timpul sărbătorilor, când sunt alături de cei dragi.

Despre Ștefan Bănică

Ștefan Bănică este singurul artist roman care sustine anual doua producții muzicale de anvergură, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical românesc: celebrul concert de Crăciun (19 ani consecutiv) și concertele din luna martie, dedicate Zilei Femeii (ce s-au desfășurat pentru al 11-lea an consecutiv). Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănica este unul dintre cei mai iubiți și complecși artiști români și reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul din România.

Cariera Laviniei Pârva

Lavinia este o prezenţă constantă pe piaţa muzicală din România, încă din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză, română, dar şi spaniolă, dintre care amintim: 'Replica de cinema', „Honey Boy', „Dragoste cu imprumut', „Aroma Del Amor' sau „Plângi, fată'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete