Anunțul făcut de Pro TV despre „Clanul”, cel mai urmărit serial. Actorii au reacționat: „Va fi un sezon care va explora ultimele secrete”

Serialul „Clanul” a ajuns la sezonul final! Echipa a început filmările pentru cel de-al 4-lea capitol: „Va fi un sezon care va explora ultimele secrete și care va oferi răspunsuri la toate întrebările rămase enigmatice'.

O poveste care a impresionat de la primul minut. Doi frați care și-au trăit poveștile de viață, în paralel, neștiind cât de aproape erau unul de altul. Unele dintre cele mai puternice secvențe de acțiune văzute până la acest moment. Este CLANUL, serialul fenomen care i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor de la primul episod și care acum se apropie de final. Cine va învinge? Cine va pierde? Cine va rămâne în picioare? Toate întrebările își vor găsi răspuns în sezonul final CLANUL pentru care actorii și echipa de producție tocmai au început filmările.

Gata, e oficial. Vine sezonul 4. E ultimul. Da, ați auzit bine. Cu bucurie și multă emoție vreau să fiu primul care vă dă această veste bună: începem filmările pentru sezonul 4. Clanul este serialul momentului în România, votat și premiat drept „Cel mai bun serial TV românesc”. Mulțumim pe calea asta, suntem recunoscători pentru că am avut oportunitatea de a împărtăși această poveste captivantă cu publicul nostru loial și suntem hotărâți să livrăm un sezon 4 memorabil. Cu siguranță, protagonistul „Tudor Achim” va fi nevoit să treacă prin cele mai grele provocari pentru a-și termina misiunea, așa că vă invit să fiți alături de povestea lui care a captivat, până acum, inimile românilor. Va fi un sezon care va explora ultimele secrete și care va oferi răspunsuri la toate întrebările rămase enigmatice. Vă pot garanta că echipa care a făcut posibilă realizarea acestui serial minunat va depune eforturi maxime pentru a oferi un final demn de această călătorie extraordinară. Mulțumim fanilor pentru sprijinul lor continuu și abia așteptăm să împărtășim această ultimă fază a poveștii noastre cu publicul din toată țara', a spus Denis Hanganu.

O declarație oficială a făcut și actorul Marian Olteanu, cu privire la personajul său și parcursul în serialul Clanul: „Subsemnatul David Pribeagu, fiul lui Tătuțu` aka Bebe Măcelaru`, cetăţean român, născut în București, domiciliat într-un garaj, cunosc prevederile art. 326 din Codul penal cu privire la falsul în declaraţii, după luarea la cunoștinţă a conţinutului Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 24/2008 privind accesul la propriul dosar și deconspirarea Securității, declar prin prezenta, pe propria răspundere, că nu am fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în schimb menționez că va urma ultimul sezon al serialului Clanul, atât de iubit de mine și de public și trebuie să spun că va fi cel mai tare sezon în care vom dezvălui adevărul fiecărui personaj și preconizez răsturnări de situație total neașteptate, în care frații își vor arată adevărata lor influență în clan'.

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete