Anunțul făcut de Lupu Rednic, după 30 de ani căsnicie cu Cornelia: „Dacă nu ne vom înțelege și nu vom putem să conviețuim, să ne luăm bocceluța și să ne despărțim”

Lupu și Cornelia Rednic sunt căsătoriți de 30 de ani și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi artiști știu cum să depășească problemele are apar în relația lor.

S-au căsătorit în anul 1992, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și sunt foarte fericiți împreună. Lupu a declarat că înainte de a ajunge la altar cu interpreta de muzică populară, ei au stabilit că dacă nu se vor înțelege vor divorța fără scandal.

„Nu o să petrecem la Nunta de Perlă, pentru că noi, soliștii de muzică populară, nu ne ținem de chefuri, ne hrănim cu aplauzele voastre. Am aflat că mulți au divorțat în pandemie, dar nu știi niciodată ce e în casa omului, văd atâtea scandaluri și la televizor. Vă spun foarte sincer, acum 30 de ani, când eu și Cornelia ne-am căsătorit, ne-am zis, înainte de a ajunge la altar, că dacă nu ne vom înțelege și nu vom putem să conviețuim, să ne luăm bocceluța și să ne despărțim, unul în dreapta, altul în stânga, fără bălăcăreli. Noi nu ne batjocorim, eu nu i-am adresat niciodată Corneliei vreun cuvânt care nu era la locul lui. E vorba despre respect. Când mai apar probleme, noi discutăm constructiv, se spun lucrurilor pe nume și ne cerem iertare, dacă e cazul. Nu apucăm să strigăm sau să țipăm unul la altul, ce, suntem oameni sălbatici? Așa suntem noi, dacă avem ceva de împărțit, ni le spunem în față, stăm la masă, acolo le așterni pe toate, prin vorbe liniștite. Trebuie să ne înțelegem, doar am scris împreună în cartea vieții', a declarat Lupu Rednic, în exclusivitate pentru Ego.ro.

cornelia-si-lupu-rednicSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lupu Rednic consideră că respectul este foarte important într-o relație. Artistul susține că nu a vorbit niciodată urât cu soția lui și o iubește necondiționat.

„Pe soția ta să o respecți și o iubești chiar dacă e slabă sau dacă s-a mai îngrășat puțin. Ce, eu sunt vreun Făt-Frumos? Și eu mă mai îngraș. Poate uneori punem kilograme pe noi pe bază de stres, de glandă tiroidă. Acum, ce să facem, să ne părăsim soțiile?', a mai declarat Lupu Rednic, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete