Anunțul făcut de Lidia Buble după ce a fost văzută din nou cu Horațiu Nicolau: „Pot afirma că sunt fericită”. Dragostea n-are vârstă pentru ea

Lidia Buble se întâlnește de ceva timp cu Horațiu Nicolau, omul de afaceri în vârstă de 60 de ani. Artista este împlinită pe plan personal și declară că este foarte fericită și iubită în prezent.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble rar a mai vorbit despre viața amoroasă. Ea s-a iubit pentru o scurtă perioadă cu un actor cubanez, Harlys Beccera, apoi la scurt timp a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. Se pare că vârsta nu a fost o problemă pentru cântăreață, pentru că este fericită și iubită, după cum chiar ea declară.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare iubire atât oferită cât și primită', a declarat Lidia Buble pentru Fanatik.

În cadrul interviului, cântăreața mărturisește că nu are niciun regret și și-a asumat tot ce a făcut până în prezent. „Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică', a spus fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

De asemenea, Lidia Buble vorbește și despre cea mai mare teamă a sa. Vedeta speră să nu-i fie înșelată încrederea și să fie dezamăgită de cei dragi. „Ar fi două lucruri. Primul este teama de a-mi fi înșelată încrederea, să știu sau să aflu că, dacă îmi pun încrederea în cineva, acea persoană mă va dezamăgi. Asta pornește de la faptul că, înainte, aveam prea multă încredere în absolut toată lumea, fără să stau să gândesc sau să mă ducă gândul că aș putea fi, vreodată, dezamăgită. Dar, în acest moment, îmi pun baza și încrederea doar în acei oameni care îmi câștigă încrederea faptic, în timp, totul demonstrat. Apoi, și eu ofer încredere și sprijin total. Un al doilea lucru ar fi să nu-mi pierd vreodată simțul penibilului', a spus artista.

horatiu-nicolau-si-lidia-bubleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Lidia Buble se întâlnește cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani

Lidia Buble a fost surprinsă din nou, alături de milionarul Horațiu Nicolau. Deși nu au recunoscut că au o relație amoroasă, cei doi sunt surprinși împreună tot mai des. Artista și Horațiu Nicolau au fost fotografiați recent în timp ce luau masa împreună într-un restaurant din Capitală. Nu este prima dată când aceștia ies în oraș și par foarte apropiați.

Horațiu Nicolau este un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete