Anunțul făcut de Ioana Ginghină despre copil, după nunta cu Cristi Pitulice: „E bine venit dacă e să vină”

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, a făcut primele declarații despre un al doilea copil, după ce a fost întrebată de mai multe ori în ultima perioadă. Actrița are deja o fată din fosta căsnicie cu Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină, cunoscuta actriță, a făcut recent declarații surprinzătoare cu privire la planurile sale de viitor alături de soțul ei. După ce a fost întrebată dacă ia în considerare extinderea familiei, vedeta a dezvăluit că se pregătește pentru un pas important în viața ei – posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Cu toate că această veste ar putea bucura mulți fani ai actriței, Ioana Ginghină a subliniat că există o incertitudine legată de capacitatea ei de a aduce pe lume un nou bebeluș, dată fiind vârsta sa. Cu toate acestea, actrița a menționat că ar primi cu bucurie această binecuvântare în viața ei, dacă corpul îi va permite acest lucru.

În ciuda deschiderii sale în a discuta despre acest subiect delicat, Ioana Ginghină a făcut clar că nu mai dorește să abordeze acest subiect în public. Ea a subliniat că a ajuns la o etapă din viața sa în care consideră că timpul poate fi limitat pentru o a doua sarcină și, prin urmare, nu dorește a mai discuta prea mult despre această situație în mass-media.

„Tot primesc întrebarea asta și cumva, pentru că sunt o doamnă, o evit. De ce? Vă zic și poate se termină asta de întrebări. La 46 de ani există o chestie fiziologică numită premenopauză, care îți limitează zona asta de a mai face copii. Fiziologic corpul meu nu știu dacă îmi mai permite să fac un copil, dar e bine venit dacă e să vină', a mărturisit vedeta.

ioana-ginghina-s-a-casatorit-cu-cristi-pitulice-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice sâmbătă, 23 semptebrie, chiar în curtea vilei în care a locuit cu Alexandru Papadopol, fostul ei soț. Actrița se află deja la a treia căsătorie și speră că de data aceasta va fi cu noroc.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete