Anunțul făcut de Ilinca Vandici la 4 luni de la divorțul de Andrei Neacșu: „Trăiesc în prezent nu în trecut”

Ilinca Vandici a divorțat de soțul ei, Andrei Neacșu, în urmă cu 4 luni, însă a reușit să găsească puterea de a merge mai departe. Ce mesaj a transmis prezentatoarea de la Kanal D.

Ilinca Vandici, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a surprins pe mulți cu un mesaj postat recent pe rețelele de socializare, marcând astfel aproape patru luni de la divorțul său de Andrei Neacșu. Cuplul, care părea să fie unul solid și fericit, a ales să pună capăt mariajului lor după șase ani, semnând actele de divorț în această vară.

Vestea divorțului lor a luat prin surprindere pe mulți internauți, mai ales pentru că Ilinca și Andrei păreau a forma un cuplu perfect. Cei doi au un fiu împreună, pe nume Zian, iar despărțirea lor a fost ținută departe de ochii curioși ai publicului, desfășurându-se în mare secret.

Cu toate acestea, Ilinca Vandici a decis să împărtășească o parte din gândurile și sentimentele ei într-un mesaj recent. Ea a vorbit despre experiențele de viață și a subliniat importanța de a trăi în prezent. Vedeta a menționat că nu intenționează să se agațe de trecut sau să încerce să schimbe anumite situații care pot fi ireparabile.

„Trăiesc în prezent nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez, în nici un caz nu rămân ancorată acolo pentru că pierd clipa prezentă în care da, pot face ceva diferit…

P.S. Acest mesaj este despre cursul vieții în GENERAL, așa cum sunt toate mesajele și gândurile mele', a scris prezentatoarea de la Bravo, ai stil! pe Facebook.

Ilinca Vandici pare să își asume filozofia că viața trebuie trăită în momentul actual și că mersul ei înainte se bazează pe această înțelepciune. Cu mesajul ei despre acceptarea trecutului și trăirea în prezent, Ilinca Vandici a atras atenția și a dat de gândit fanilor ei, oferind o perspectivă asupra modului în care poate aborda o despărțire dificilă.

ilinca vandici revedere andei neacsuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete