Anunțul făcut de Denisa Tănase la mai bine de un an de la nunta cu Mircea Brânzei: „El este mai temperamental decât mine”

Denisa Tănase, care are o afacere de mare succes cu parfumuri, a vorbit într-un interviu pentru playtech.ro despre relația cu Mircea Brânzei, soțul ei. Cei doi sunt împreună din 2007, dar abia în anul 2021 s-au căsătorit.

Cei doi sunt foarte ocupați cu afacerile lor, dar fac o bună echipă împreună. Își găsesc și timp pentru familia lor. „Ne ajută foarte mult faptul că suntem tot timpul împreună, călătorim împreună, ne așezăm proiectele în așa fel încât să ne putem ocupa de toate, dar să fim și împreună. De exemplu, deschidem magazin în Copenhaga. Am făcut eveniment imobiliar în Copenhaga. Avem eveniment în Bruxelles. Am făcut eveniment imobiliar în Bruxelles.

Atunci, ne urmăm unul pe celălalt și ne susținem reciproc. Da, în fiecare dimineață ne trezim împreună. În fiecare seară adormim împreună. Povestim despre lucrurile pe care le avem de făcut, care ne unesc mai mult, cred. Adică nu simt că sunt distructive. Din contră, simt că ne apropie mai mult. Avem scopuri comune și cred că asta este esențial într-o familie', a declarat vedeta.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt împreună din 2007SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată dacă din cauza stresului au loc între ei discuții în contradictoriu, Denisa a recunoscut că da. „Da, absolut există. E normal ca de foarte multe ori să avem păreri diferite și de obicei fiecare își argumentează părerea. Eu sunt o persoană foarte calmă. Sunt și foarte diplomată. Nu sunt o persoană conflictuală. Am momentele mele în care mă aprind, dar sunt mai rare decât cele în care dacă se iscă un conflict nu-l las să escaladeze. Mircea este mai temperamental decât mine. Dar cred că este important să facem cu schimbul cumva și ne simțim unul pe celălalt.

Când unul dintre noi se enervează, celălalt întotdeauna calmează. Ce ni se întâmplă foarte des este că dacă ne enervăm să începem să râdem. Să ne dăm seama că, de fapt, este o prostie și practic nu avem cum să ne certăm. Putem să discutăm în contradictoriu, putem să ne enervăm, putem să ne supărăm. Dar nu ne certăm la modul de a nu mai vorbi unul cu celălalt. Până la urmă, suntem familie. Nu ai cum să te cerți până la punctul acela', a mai spus ea.

Până acum, Denisa Tănase și Mircea Brânzei nu au devenit părinți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete