Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka. Nu s-a ferit să recunoască: „Nu suntem un exemplu”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2022/10/cabral-si-andreea-ibacka-3-e1698068360199.jpg)
Cabral și Andreea Ibacka, unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, au dezvăluit că viața lor de cuplu nu este mereu roz, în ciuda aparențelor. Cum trec cei doi peste neînțelegeri.
Într-un interviu acordat viva.ro, prezentatorul de la PRO TV a oferit o perspectivă sinceră asupra căsniciei lor, subliniind că orice relație implică atât momente de bucurie, cât și neînțelegeri.
Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și de atunci au fost un model de stabilitate și iubire pentru fanii lor. Cu o diferență de vârstă semnificativă de 8 ani, Cabral, în vârstă de 46 de ani, și Andreea, de 38 de ani, formează un cuplu solid.
„Nu suntem un exemplu. Și n-ar trebui să fim. Pentru nimeni. Suntem doi oameni care fac greșeli, dar care încă găsesc resurse să repare greșelile. Poate de-afară am putea părea, pentru câțiva, din când în când, perfecți. Ei bine, suntem departe de așa ceva. În 15 ani am învățat cum să facem treburile așa cum ar trebui. Și tot greșit ne ies, deseori. Deci… nu te lua după noi, nu e pont', a declarat Cabral pentru viva.ro.
Cabral a recunoscut că, deși pot părea perfecți ca și cuplu, există și momente de tensiune în căsnicia lor. Diferența de vârstă, însă, nu a fost niciodată un impediment pentru ei. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al telenovelei românești „Inimă de țigan” și, deși Andreea nu a fost impresionată inițial de glumele lui Cabral, au reușit să construiască o relație care a rezistat timpului.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2023/02/andreea-ibacka-si-cabral-9-e1676579400569.jpg)
Cabral a mărturisit că a fost nevoit să facă o mulțime de sacrificii pentru cariera sa. „Compromisuri… nu cred. De sacrificat am sacrificat multe. Mai ales timpul. E o meserie care cere de la tine concentrare, disciplină, energie și timp, mult timp. Așa, de-afară, pare o joacă, pare o plimbare-n parc. Dar tu vezi camera, îți vezi invitații, ții povestea în minte, îți auzi și producătorul în cască, o parte din creier analizează critic produsul complet, ca să-ți dai seama cât este de interesant pentru cei de acasă, analizezi și cum se comportă colegii de pe platou, ei sunt un barometru foarte bun – ca să estimezi dacă ce simți tu concordă cu ce se întâmplă real. Și în timpul ăsta pui întrebări, faci poantele, dai dinamică întregii întâmplări. Nu că e greu, dar cere de la tine… tot.'
A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023
Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:
EXCLUSIV AVANTAJE:
CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.
DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate
Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.
PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.
HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.
A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.
PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.
DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.
DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.
Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.
Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.
Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/