Anunțul făcut de Andrei Duban despre căsnicia cu Grațiela, după zvonurile divorțului: „Îi respect dorința”

Grațiela și Andrei Duban au vorbit despre căsnicia lor, după ce au existat zvonuri despre un posibil divorț. Ce spus cei doi despre secretul poveștii lor de dragoste.

Grațiela și Andrei Duban au fost prezenți la un eveniment monden din Capitală, unde au dorit să lămurească zvonurile apărute în presă cu privire la o posibilă despărțire. Cei doi soți, care sunt împreună de 14 ani și au un băiat în vârstă de 11 ani, au ținut să facă câteva precizări pentru a clarifica situația.

Întrebați de jurnaliștii de la Playtech ce mai fac și cum se simt au răspuns cu zâmbetul pe buze: „Suntem bine, încă împreună!'.

Această replică simplă și fermă a transmis un mesaj clar că relația lor este în continuare solidă și că zvonurile de divorț nu au nicio bază în realitate. Andrei Duban a făcut și câteva precizări cu privire la căsnicia lor, subliniind că sunt împreună de 14 ani și că se bucură în continuare de o relație frumoasă și armonioasă. El a adăugat că zvonurile de divorț nu sunt adevărate și că se simt bine în căsnicia lor.

„De multe ori ironia ne salvează! Autoirionia, autocritica… Este o artă să nu iei în serios problemele, să încerci să le tratezi cu umor, să râzi de ele, dar rămânând, totuși, înfipt în realitate'.

Cuplul Duban este recunoscut pentru discreția și intimitatea lor, preferând să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, au considerat necesar să facă aceste precizări pentru a lămuri situația și a pune capăt speculațiilor.

„Am dat acum ceva timp un interviu, am fost întrebată ce părere am despre divorțurile din showbiz și am spus că eu cred că oamenii ajung la divorț din cauza lipsei comunicării. A fost scos din context, dar nu se pune problema despre divorț. Doamne ferește!', a declarat soția actorului.

Andrei Duban și GrațielaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Astfel, prin aceste declarații, Grațiela și Andrei Duban au reafirmat faptul că sunt împreună și că relația lor este una puternică și solidă, respingând cu fermitate zvonurile de divorț și continuând să trăiască o viață fericită împreună. Actorul a recunoscut că se teme de separare: „Încercăm să rămânem normali și cu picioarele pe pământ… Ne sperie, recunosc că mă sperie că în jurul nostru toate cuplurile se despart. Băiatul are 11 ani, noi suntem împreună de 14 și sper să mai băgăm încă 14 ani și mai mult împreună.'

Andrei Duban a mărturisit că își mai dorește un copil, însă soția sa nu vrea acest lucru, astfel că îi respectă decizia. „Eu mă gândesc des să facem încă un copil, ea se gândește mai rar. Îi respect dorința, nu pun presiune pe ea, ea duce tot greul. Eu pot doar să asigur cuibul'.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Răsfoiește revista Avantaje din septembrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete