Anunțul făcut de Andreea Marin după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu obișnuim să postăm despre noi, dar…”

Andreea Marin a surprins cu cele mai recente declarații și fotografii postate pe contul personal de Facebook. A anunțat că a împlinit 5 ani de relație alături de Adrian Brâncoveanu, iar fanii s-au dus cu gândul la căsătorie. I-a spus DA iubitului?

Ieri, 16 martie, Andreea Marin a distribuit în mediul online o galerie foto. Apare ea alături de Adrian Brâncoveanu, iubitul ei. Vedeta poartă o rochie foarte elegantă, lungă, iar iubitul e îmbrăcat într-un costum negru, cu cămașă albă și papion.

Vedeta a avut și un mesaj: „Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!'. Unii dintre fanii vedetei au spus că aceasta s-a căsătorit cu iubitul după 5 ani de relație.

Andreea Marin nu a confirmat, nici nu a infirmat aceste speculații. „Sunteți superbi 🥰chiar te potrivește perfect cu acest bărbat 👍eu cred că veți fi mulți ani fericiți împreună .Să fiți fericiți și sănătoși. (…)

Dumnezeu sa va binecuvânteze! Mulți ani sănătoși și fericiți împreună! (…)

Felicitări! Casă de piatra și fericire infinită!', sunt câteva dintre comentariile fanilor Andreei Marin pe Facebook.

andreea-marin-5-ani-relatie-adrian-brancoveanu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine e și cu ce se ocupă iubitul Andreei Marin

Vedeta și partenerul s-au cunoscut pe vremea când el era concul în Tripoli, capitala Libiei. Timp de trei ani de zile au trăit o iubere la distanță, însă de ceva vreme Adrian Brâncoveanu a revenit în România, a început o viață alături de Andreea Marin.

E angajat al Ministerul Afacerilor Externe. În declarația de avere, el a notat proprietățile pe care le deține, tot ce are pe numele lui. Astfel, iubitul Andreei Marin, în 2019, nu deținea niciun teren, nici în București, dar nici în vreo altă zonă din România. În ceea ce privește clădirile, Adrian Brâncoveanu se pare că deține două proprietăți în București, o locuință de peste 100 de mp achiziționată în 2014 și alta mai mică, de aproape 30 de mp, cumpărată în 2015, notează Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete