Anunțul făcut de Andreea Bălan, după 1 an de relație cu Victor Cornea: „Vreau să împart cu voi o poveste nespusă până acum”

Andreea Bălan a dat vestea cea mare fanilor ei și este extrem de fericită. De 1 an, cântăreața este într-o relație cu Victor Vlad Cornea, iar toate lucrurile merg ca pe roate în viața ei.

Andreea Bălan pregătește un show inedit iar pe 16 octombrie urcă pe scena Sălii Palatului pentru un spectacol unic, o poveste despre viață și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare. Menit să dezvăluie prin muzică experiențele sufletești ale artistei, „Povestea sufletului meu” este proiectat ca un musical, ce destăinuie publicului laturile Andreei – copilul, femeia și mama. Printre invitații Andreei se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Iuliana Beregoi, MIRA, JO, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan, care vor completa atmosfera și vor uni suflete prin muzică.

„Vă aștept cu sufletul și brațele deschise să fiți alături de mine la primul meu concert de la Sala Palatului. Vreau să împart cu voi o poveste nespusă până acum: «Povestea sufletului meu». Fără filtre, fără secrete și fără măști. Vă sunt recunoscătoare și mă aplec în fața voastră, findcă datorită vouă și lui Dumnezeu, sunt Andreea Bălan. Vă iubesc și vă aștept să cântăm împreună, să dansăm, să împărțim fericire, bucurie și multă emoție, pe 16 octombrie, la Sala Palatului”, povestește artista.

Clara, fiica Andreea Bălan și George Burcea, zi de naștere (7)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 13)

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă', single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori', un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta', „Dor de casă', o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum', „Băieți cu inima în blugi' și „Superîndrăgostiți”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete