Anunțul făcut de Alessandra Stoicescu despre al doilea copil! Va deveni iar mamă?

Alessandra Stoicescu, care are 46 de ani, a fost întrebată de fani dacă va avea al doilea copil. Prezentatoarea de știri de la Antena 1 nu a ezitat să ofere un răspuns pe Instagram.

Alessandra Stoicescu are peste 68.000 de fani pe Instagram, care mereu îi urmăresc activitatea. Cu ei a intrat în legătură acum, le-a spus să îi adreseze întrebări sau curiozități, iar ea le va răspunde. Una dintre întrebările primite de vedetă a fost despre al doilea copil. A fost întrebată dacă are de gând să îi facă Sarei, fiica ei în vârstă de aproape 3 ani, un frățior sau o surioară. „Vă mai gândiți la un frățior sau o surioară pentru Sara?', a fost întrebarea primită pe Instagram, scrie Libertatea.

Alessandra Stoicescu, care are 46 de ani, nu a ezitat și a oferit un răspuns: „Sara a venit ca o minune. Nu pot să cer mai mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu'.

alessandra-stoicescu-al-doilea-copil-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

E fericită pe plan personal și profesional la 46 de ani

Pe 28 aprilie, pe o superbă plajă din Seychelles, Alessandra Stoicescu a împlinit vârsta de 46 de ani. A devenit deja o tradiție ca familia Constantinescu să sărbătorească ziua de naștere a mamei departe de țară, în zone de-un exotism absolut. „Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu. Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac 😄.

Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată. Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit de vorba „dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia’. A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul.’, povestește Alessandra Stoicescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete