Antonia, reunită cu Maya în Italia! Prima imagine alături de fiica ei după izolare

Antoniei (31 de ani) nu i-a fost ușor să se acomodeze vieții în izolare. Cu toate acestea, artista și-a ocupat timpul jucându-se cu fiii ei, gătind, antrenându-se și chiar filmând videoclipul piesei „Muți”.

Antonia, reunită cu Maya în Italia! Prima imagine alături de fiica ei după izolare

Fiica solistei, Maya (9 ani), se află în prezent în Italia și era în izolare cu mult înainte ca în România să fie impusă starea de urgență.

„Maya este în Italia. Vorbesc cu ea zilnic, sigur. Este destul de informată, pentru că în Italia problema este mult mai avansată.

Micuța este în izolare demult, de dinaintea noastră, și este bine”, declara atunci Antonia, pentru Click!.

Recent, artista, partenerul ei de viață Alex Velea și fiii lor Dominic și Akim au călătorit în Italia pentru a i se alătura Mayei.

Imaginea cu familia Antoniei în GALERIA FOTO de mai sus! „Diamantele și perlele mele”, a scris solista în descrierea fotografiei.

Maya este fiica solistei din fostul ei mariaj cu Vincenzo Castellano. În prezent, Maya locuiește cu tatăl și cu bunicii ei paterni în Italia, țară puternic afectată de pandemia de coronavirus.

Lupta pentru custodia Mayei a început în anul 2014, după separarea artistei de omul de afaceri.

La momentul acela, Maya plecase în vacanță la bunicii paterni din Napoli și, până în luna februarie a anului acesta, Antonia a putut să-și vadă fiica doar vizitând Italia. În iarna lui 2020, Maya a revenit pentru prima dată în România.

De aproape șapte ani, Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artistul Alex Velea (35 de ani). Cuplul are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Știai că Antonia are o soră mai mică? Cum se înțelege Alessia cu băieții artistei?

Antonia a lansat cel mai provocator videoclip de până acum. Cum sună piesa „Como Ay”?

Cum a fost primit Alex Velea de Antonia la întoarcerea în țară după filmările show-ului „Asia Express”?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete