Antonia a răbufnit, din nou, pe social media: „Prieteni până la…”

Antonia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta se bucură de cariera sa profesională, dar și de familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o alături de Alex Velea. De-a lungul timpului, însă, aceasta a realizat câteva adevăruri pe care, probabil, refuza să le vadă.

Antonia este foarte activă în mediul online. Deși este destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală, uneori mai postează câte un mesaj care scoate în evidență problemele cu care se confruntă artista. Recent, aceasta a scris o întâmplare care i-a deschis ochii mai ales în ceea ce privește așa-zișii prieteni.

„2022. Prieteni până la bani, practic', a scris Antonia pe pagina sa de Instagram alături de emoticoane triste, semn că este destul de afectată de ceea ce se întâmplă.

Acum ceva vreme, Antonia și-a mai surprins fanii cu o postare tristă. Cântăreața a lăsat de înțeles că a avut încredere în persoane dragi și i-a numit „prieteni', însă realitatea este cu totul alta.

„Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi', a scris Antonia pe social media, potrivit Substanțial.

Nu este pentru prima oară când artista reacționează în mediul online. Iubita lui Alex Velea a întâmpinat o situație deloc plăcută. Aceasta a postat câteva imagini cu copiii săi, iar fanii au preluat imaginile, lucru care a înfuriat-o.

„Vă rog să nu mai postați poze cu copiii mei la story-urile voastre ca să fiți mai populari! Urăsc când oamenii îmi folosesc copiii, ei sunt suflete inocente, nu maimuțe! Ca mamă, mă face să mă simt inconfortabil! E lipsă de respect față de o mamă să faci așa ceva! Nu ai dreptul să faci ce vrei cu copiii mei sau să îi folosești ca să faci o impresie bună!’, a scris Antonia pe InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete