Anghel Damian, motivul real pentru care a ales-o pe Theo Rose să joace în „Clanul”: „E o cântăreață arhicunoscută”

În curând, pe PRO TV telespectatorii vor putea urmări un nou serial care va face senzație. „Clanul' va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, este scenaristul și regizorul serialului, iar recent acesta a anunțat cine face parte din distribuție.

Anghel Damian a mărturisit că s-a organizat un casting, însă el a avut responsabilitatea de a alege actorii potriviți. Mulți dintre ei sunt actori cunoscuți, excepția fiind Theo Rose. De ce a fost aleasă, tânărul a mărturisit că l-a surprins cu talentul său actoricesc și rolul ei din serial nu a fost creat special.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei', a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Theo Rose a mărturisit într-un interviu acordat celor de la Libertatea că acesta este primul său rol important și că toți cei din jur au ajutat-o să facă față.

„Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial. Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine. Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu’, a spus ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete