Angelina Jolie, mândră de Zahara. Ce reușită a marcat fiica sa: „O onoare să am un membru al familiei”

Zahara Jolie-Pitt și-a găsit casă pentru următorii patru ani! Fiica în vârstă de 17 ani a actriței Angelina Jolie și a lui Brad Pitt va urma în această toamnă cursurile Colegiului Spelman, a anunțat duminică vedeta în vârstă de 47 de ani, într-o postare pe Instagram.

„Zahara cu surorile ei de la Spelman!”, a scris Angelina Jolie în dreptul unei fotografii cu fiica ei înconjurată de viitorii colegi de la Spelman.

“Felicitări tuturor noilor studente care încep anul acesta”, a adăugat ea, referindu-se la colegiul istoric pentru femei de culoare situat în Atlanta. “Un loc foarte special și o onoare să avem un membru al familiei ca nouă fată Spelman”.

Actrița a adăugat, de asemenea, un grup de hashtag-uri la postarea ei, printre care: “#SpelmanCollege”, “#SpelmanSisters” și “#HBCU”.

Angelina Jolie are în comun cu Zahara o pasiune pentru justiția socială.

Potrivit People, în decembrie 2021, cele două au făcut diferența împreună în timpul unei călătorii mamă-fiică la Washington, D.C., pentru a se întâlni cu avocați și politicieni în sprijinul Legii privind violența împotriva femeilor.

„Onorată să vizitez Washington, DC, cu Zahara, lucrând cu avocații și membrii legislativuluii pentru a moderniza și consolida #ViolenceAgainstWomenAct pentru a include protecții pentru sănătatea și siguranța copiilor, comunitățile de culoare, triburile, supraviețuitorii LGBTQ, zonele rurale și toți supraviețuitorii”, a scris Jolie pe Instagram la momentul respectiv.

„Avem nevoie de reforme, inclusiv de formare judiciară, de procese judiciare care să țină cont de traume și care să reducă la minimum riscul de vătămare a copiilor, de programe de granturi pentru tehnologia de detectare a vânătăilor la toate nuanțele de piele și de creare a unor probe criminalistice imparțiale, precum și de protecție pentru cei mai vulnerabili”, a adăugat ea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete