Andreea Raicu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare traumă a ei: „Îmi spunea că nu sunt în stare de nimic”

Andreea Raicu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare traumă a ei: „Îmi spunea că nu sunt în stare de nimic”

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Mulți ani a fost în lumina reflectoarelor, însă vedeta a simțit nevoia să ia o pauză și să se retragă din lumea mondenă. În timpul acesta, ea s-a ocupat de propria persoană și a reușit să pună pe picioare o afacere care i-a oferit liniștea și satisfacția de care avea nevoie.

Cu toate că este foarte discretă în ceea ce privește detaliile din viața ei, Andreea Raicu a povestit în emisiunea „La cină', difuzată de Digi24 cum relația cu tatăl său și-a pus amprenta foarte tare pe psihicul ei, dar și pe relațiile de până acum.

„Eu cu tata am avut o relație destul de tensionată… Cele mai calde amintiri sunt momentele în care mă îmbolnăveam și el avea grijă de mine. Era singurul moment în care îl simțeam cu adevărat aproape și îi simțeam dragostea. Pentru că în celelalte momente nu știa să și-o manifeste' a povestit Andreea Raicu.

Mulți ani și-a învinovățit părintele pentru traumele pe care i le-a creat încă din copilărie. Acesta avea doar cuvinte dure și mereu o făcea să se simtă nesemnificativă și incapabilă de a deveni independentă.

„Am fost foarte furioasă pe el pentru că mă umilea foarte mult și nu înțelegeam de ce face asta. Au fost foarte multe lucruri pe care mi le-a spus și care m-au făcut să mă simt mică și insignifiantă. Îmi spunea că nu sunt în stare de nimic și că n-o să se aleagă nimic de capul meu și că toată viața o să am nevoie de cineva care să aibă grijă de mine. Și cumva toată viața mea am încercat prin relațiile pe care le-am avut să-i demonstrez lui, care nu mai era, dar era o proiecție către partenerii mei, că eu nu am nevoie niciodată de nimic de la nimeni' a mai adăugat vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete