Andreea Marin, dezvăluiri uimitoare despre motivul pentru care nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu: „Nu trăim după…”

De mai bine de patru ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din televiziunea română. Datorită carismei sale și a caracterului blând a reușit să intre la inima multor telespectatori. Pe lângă lunga sa carieră, „Zâna surprizelor' este și mama Violetei, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr. Deși au format un cuplu iubit de fani, cei doi s-au despărțit și și-au refăcut viețile alături de alți parteneri.

În prezent, Andreea Marin formează un cuplu de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu. Deși se iubesc foarte mult și relația lor este bazată pe respect, încredere și dragoste, cei doi nu au ajuns încă la altar. Frumoasa vedetă a explicat motivul acestei decizii.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel', a mărturisit Andreea Marin pentru Impact.ro.

„Zâna' în vârstă de 46 de ani a mai dezvăluit faptul că își mai dorește un copil și în acest moment se simte pregătită.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!', a spus Andreea Marin într-un intervi acordat la Antena Stars.

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, sufletistă și familistă. Din dorința de a fi alături de fiica sa, „Zâna’ a avut de luat o decizie grea.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul.

În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte cu adevărat pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la «Surprize! Surprize!», un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete’, a mai spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete