Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”. Sunt împreună de 6 ani

Andreea Marin, cunoscută pentru cariera sa de succes în televiziune și pentru emisiunea „Surprize, surprize!”, a găsit liniștea și stabilitatea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Cuplul discret și-a început povestea de dragoste în anul 2017 și, de atunci, au construit o relație solidă, bazată pe înțelegere și iubire.

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit recent detalii despre relația sa într-un interviu, subliniind că începuturile nu au fost neapărat romantice, ci au coincis cu perioade dificile din viața ambilor parteneri. Adrian Brâncoveanu s-a mutat în casa Andreei Marin și a reușit să construiască o relație caldă și apropiată cu Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia anterioară cu Ștefan Bănică Jr.

Despre partenerul său, Andreea Marin a afirmat că, deși nu a fost dragoste la prima vedere, au descoperit treptat multe aspecte comune care i-au apropiat. Cu o relație echilibrată și o conexiune profundă, fosta prezentatoare consideră că a făcut alegerea potrivită pentru sufletul ei.

Andreea Marin, care a trecut prin diverse dezamăgiri în dragoste în trecut, simte că relația actuală aduce echilibru și fericire în viața ei.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt', a declarat Andreea Marin, pentru Antena Stars, relatează spynews.ro.

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Andreea Marin, dezvăluiri uimitoare despre motivul pentru care nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu

În prezent, Andreea Marin formează un cuplu de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu. Deși se iubesc foarte mult și relația lor este bazată pe respect, încredere și dragoste, cei doi nu au ajuns încă la altar. Frumoasa vedetă a explicat motivul acestei decizii.

„Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel’, a mărturisit Andreea Marin pentru Impact.ro.

„Zâna’ în vârstă de 46 de ani a mai dezvăluit faptul că își mai dorește un copil și în acest moment se simte pregătită.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!’, a spus Andreea Marin într-un intervi acordat la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete