Andreea Marin Bănică te invită să rupi lanţurile violenţei domestice

Vezi pozele

Programul „1000 de paturi” a fost lansat pe 27 noiembrie, la Sibiu, unde au avut loc două evenimente de amploare: conferinţa de presă "Violenţa domestică – informare şi prevenţie" şi manifestarea stradală "Seara de veghe a martorelor tăcute".

În cadrul acestor evenimente, Andreea Marin Bănică, ambasadoarea AVON Campania Respectului, a invitat publicul larg să ajute la ruperea lanţurilor violenţei domestice şi să elibereze victimele din prizonieratul în care se află.

„M-am hotărât să mă alătur campaniei «1.000 de paturi», pentru că înţeleg şi susţin din toată inima cauza pentru care AVON luptă. Violenţa domestică este încă un subiect tabu în România şi femeile se tem să vorbească despre coşmarul pe care îl trăiesc în propriul cămin. Este momentul să rupem tăcerea şi să le eliberăm din lanţurile violenţei”, a spus Andreea Marin Bănică.

Prin acest  program, AVON speră să strângă fondurile necesare pentru suplimentarea paturilor existente în centrele maternale din România.

În prezent, în România există aproximativ 53 de adăposturi pentru victimele violenţei domestice, iar locurile disponibile nu sunt suficiente pentru a oferi protecţie şi sprijin tuturor femeilor care se confruntă cu această problemă. Prin acest program, oricine poate contribui la strângerea fondurilor necesare pentru cumpărarea a încă 1000 de paturi, achiziţionând bijuteriile respectului AVON.

Vezi si Spune ,,Stop,, violenţei domestice!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete