Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată. Ce spune la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică în urmă cu 9 ani, iar de aproximativ 5 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. Vedeta a vorbit despre perioadele mai puțin fericite din viața ei în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Fosta prezentatoare TV și-a deschis sufletul în fața soției lui Mădălin Ionescu și a recunoscut că a fost înșelată. Andreea Marin recunoaște că nu a fost un sentiment plăcut, dar a ales să lase trecutul în urmă.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă', a spus Andreea Marin într-un interviu pentru Cristina Șișcanu.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică s-a recăsătorit după divorțul de artist cu medicul Tuncay Ozturk. Căsnicia lor nu a durat prea mult, astfel că au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. De 5 ani, Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu și preferă să fie discretă cu viața ei amoroasă.

andreea-marin-si-adrian-brancoveanu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată’, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii prezentată de Cristina Șișcanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete