Andreea Mantea este „antisocială”! „Nu sunt interesată să mă împrietenesc cu absolut nimeni”

Andreea Mantea și fiul ei David

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea (33 de ani) este o femeie împlinită. Vedeta TV are o carieră de succes și un fiu absolut adorabil și mărturisește că nu-și dorește să devină prietena nimănui.

Mutarea în Turcia, pentru filmarea show-ului Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D, spun mai multe surse, i-ar fi amplificat tendința spre o viață retrasă, relatează Libertatea.

Din cauza programului încărcat de filmări, program care nu i-a permis să facă vină frecvent în România, prezentatoarea s-ar fi îndepărtat de apropiații ei din țară.

Timpul petrecut departe de casă și-a spus cuvântul, iar contactul cu prietenii s-a diminuat considerabil.

Chiar dacă a început o nouă viață în Istanbul, Andreea nu și-a consolidat noi relații de prietenie.

Andreea Mantea este „antisocială”! „Nu sunt interesată să mă împrietenesc cu absolut nimeni”

Surse din preajma prezentatoarei povestesc că Andreea este o fire solitară și rezervată, care nu se deschide cu ușurință în fața nimănui.

Se pare că nici în echipa alături de care filmează aproape zilnic nu a găsit o persoană în care să aibă încredere și alături de care să petreacă timp și în afara orelor de lucru.

Aceleași surse le-au povestit jurnaliștilor Libertatea că membrii echipei s-au obișnuit cu felul ei de a fi, preferând să se limiteze la o relație strict profesională.

După încheierea unei zile de filmare, Andreea petrece restul timpului cu fiul său, David, și, din când în când, se bucură de compania surorii ei.

Lavinia Mantea este singura confidentă a Andreei, fiind persoana în care are încredere deplină.

Lavinia este și singura persoană care a vizitat-o pe Andreea de când aceasta s-a mutat în Instanbul, în afara luptătorului Cristian Mitrea, care vine ocazional pentru a-l vedea pe fiul lor.

„Nu vă împrieteniți cu mine”

Andreea nu-și regretă deciziile, motivând în repetate rânduri că nu ține să socializeze nici cu părinții prietenilor lui David, copii cu care fiul ei se întâlnește în spațiul de joacă, la școală sau în parcuri.

„Eu sunt antisocială. Nu vă împrieteniți cu mine. Nu sunt interesată să mă împrietenesc cu absolut nimeni.

Copilul meu se poate împrieteni cu cine dorește. Eu stau mai în spate, mai retrasă, ca să-l las liber, dar eu nu vreau să mă împrietenesc cu nimeni”, le-a transmis Andreea părinților care o văd în public și care ar vrea să intre în vorbă cu ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Oprah Winfrey a împlinit 66 de ani! Cele mai frumoase citate ale celebrei vedete de televiziune

Irina Shayk, declarații în premieră despre relația cu Bradley Cooper: „Doi oameni grozavi pot să nu formeze un cuplu la fel de grozav”

Oana Radu, despre datoriile fostului ei iubit: „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete