Andreea Bălan nu mai vrea să audă de George Burcea: „Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă”. Ce spune despre un nou iubit

Andreea Bălan a suferit cumplit în urma divorțului, însă a găsit puterea de a merge mai departe. Cântăreața a povestit ce se întâmplă acum în viața ei.

După ce s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, Andreea Bălan a încercat să își refacă viața alături de Tiberiu Argint, însă relația nu a funcționat așa cum și-a dorit. Vedeta, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!', a mărturisit că se îndrăgostește des și crede în continuare în iubire, chiar dacă a avut parte de multă suferință în urma despărțirilor.

„Când o să fie ceva foarte adânc, profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi spune sau pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței.

Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc. Destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii, mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț, și sunt foarte deschisă la iubire. (…) Cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții ne ridicăm apoi o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim. (…) Aleg să nu am ziduri, deși am suferit, și aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită', a spus ea, potrivit unica.ro.

Andreea Bălan nu vrea să mai audă sub nicio formă de George Burcea. Cei doi nu mai păstrează deloc legătura, iar actorul vine doar să își ia fetițele.

„Relația cu tatăl fetițelor este inexistentă. Important este că el vine din când în când și le vede, restul nu mai contează. Eu îi urez numai de bine, tocmai pentru că vreau să mă eliberez de orice sentiment negativ. Restul lucrurilor sunt pur logistice. (…) În interior îmi doresc să am numai lucruri frumoase și lucruri de bine pentru toți oamenii care au fost la un moment dat în viața mea și care mi-au greșit', a mai dezvăluit artista.

andreea-balan-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cântăreața nu poate uita nicio clipă cum a fost la un pas de moarte atunci când a adus-o pe lume pe Clara, cea de-a doua fetiță.

„Eu am avut două moment frumoase. Cele două nașteri, când am născut-o pe Ella, prima fetiță, și apoi pe Clara. Doar că cel mai urât moment din viața mea s-a suprapus cu al doilea moment din viața mea. La nașterea Clarei, după ce s-a născut am făcut stop cardiac pe masă. Mi s-a oprit inima pentru câteva secunde, am intrat în comă și am fost în comă câteva ore bune. Au urmat trei operații foarte grele și o perioadă foarte grea, atât emoțional, cât și fizic. De la acel moment încolo viața mea s-a schimbat radical', a mai adăugat Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete