Andreea Bălan, noi acuze pentru George Burcea: „Nu e prima dată când vine beat să ia fetițele”. Viviana Sposub sare în apărarea actorului

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de mai bine de doi ani, dar sunt în proces pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Acum, vedeta vrea custodia exclusivă a micuțelor, spune că actorul a mers în repetate rânduri să le ia la el în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice. Viviana Sposub, iubita lui, i-a luat apărarea.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine)', a scris artista pe contul ei de Instagram.

Judecătorul stabilise ca cei doi să aibă custodie comună, dar Andreea Bălan vrea custodie exclusivă. „Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine', a mai dezvăluit Andreea Bălan.

În timp ce a distribuit acest mesaj, Viviana Sposub, iubita actorului, a postat imagini pe rețelele de socializare cu George Burcea și fetițele lui, în timp ce le pregătea masa. Ea a și reacționat la acuzele Andreei Bălan.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată' ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!', a scris Viviana Sposub pe contul de Instagram.

andreea-balan-si-fetitele-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ce pensie alimentară plătește George Burcea

Actorul are cu Andreea Bălan două fetițe, pe Ella și Clara. Cântăreața a spus câți bani primește de la actor pentru îngrijirea lor. „Din punct de vedere financiar, pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499 de lei. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința. Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani, cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami', a precizat artista într-un video pe Youtube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete