Andreea Bălan, mesaj pentru mamele divorțate: „Oamenii nu se mai comit pe toată viața”

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România. Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt extrem de favorabile, pe plan personal nu este chiar așa. Cu toate acestea, cântăreața a învățat să depășească momentele dificile și se bucură din plin de cele două fetițe. Mai mult decât atât, vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant mamelor care își cresc singure copilașii.

Andreea Bălan își crește de ceva vreme fetele singură, mama sa fiind de un real ajutor, mai ales când artista este plecată. Aceasta din urmă se ocupă de tot ce înseamnă îngrijirea micuțelor, dar și a casei lor. Deși i-a fost foarte greu după divorț, vedeta a recunoscut că în zilele noastre cu greu mai reușești să legi relații de lungă durată. De aceea, Andreea Bălan le-a transmis mamelor divorțate un sfat pe care ea l-a pus în aplicare și dă roade.

Trăim într-o epocă, într-o perioadă, în care despărțirile sunt așa, na…oamenii nu se mai comit pe toată viața. Bărbații nu mai sunt atât de pe long term ca pe vremuri și nu mai sunt atât de asumați. Nu sunt nici prima și nici ultima și sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața fără nicio problemă, adică deja e OK.

Trebuie să privești situația prin care ai trecut și din alt punct de vedere, să vezi partea plină a paharului, să vezi că ai doi copii minunați sau un copil sau trei sau câți ai, să privești că sunt un dar de la Dumnezeu și că indiferent dacă mai ești sau nu cu bărbatul respectiv, acei copiii sunt pe viață și sunt cu tine, te iubesc, îți dau o iubire pură. Indiferent de greutăți, apreciem ce avem, atât cât avem și trăim această viață că doar una avem. Mâine, poimâine, așa, într-o secundă, poți să nu mai trăiești, să nu mai fii aici. Ai clipit și nu mai ești pe pământ, puf!', a transmis Andreea Bălan într-un interviu acordat celor de la EGO.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete