Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară?  „Un copil este o binecuvântare în viața oricui”

Andreea Bălan le-a dat posibilitatea fanilor ei să îi adreseze cele mai neașteptate întrebări. A strâns curiozitățile lor și într-un vlog pe Youtube ea le-a răspuns. A vorbit și despre fostul soș, George Burcea, dar și despre posibilitatea de a deveni mamă a treia oară.

Întrebată de fani cum se înțelege acum cu George Burcea, Andreea Bălan a spus că el petrece un weekend din trei cu micuțele, potrivit sentinței judecătorești. „Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor și pur și simplu, el vine și le ia în weekend, unul cu trei, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și atât cât își dorește, iar în rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Ellei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, tot ce înseamnă viața lor, cu tot ceea ce implică viața lor, din toate punctele de vedere', a mărturisit Andreea Bălan pe Youtube, conform Spynews.

În ceea ca privește viața ei personală, vedeta nu a făcut multe declarații, însă a vorbit despre posibilitatea de a mai avea un copil. Ea nu mai poate rămâne însărcinată, după ce a născut-o pe Clara a avut probleme, a fost operată de urgență. Astfel, singurele variante de a mai avea un bebeluș este prin adopție ori prin intermediul unei mame surogat.

„Un copil este o binecuvântare în viața oricui și îmi place să fiu mamă, foarte, foarte mult. Cine știe, dacă o să mai fie ocazia, aș putea să mai am un bebeluș, doar că eu nu mai pot să-l port din cauza problemelor de sănătate pe care le-am avut acum trei ani, la nașterea Clarei. Așa că pot să mai am un copil doar prin adopție sau cu mamă surogat', a adăugat vedeta.

andreea-balan-george-burcea-si-fetitele-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar după aceea a mai trecut prin trei operații. Cântăreața a realizat însă că putea să moară doar când a ajuns acasă.

„Eu am realizat ce s-a întâmplat abia când am ajuns acasă, la 10 zile, când mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung din nou la Urgențe. Atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis acasă la trei-patru zile. Am ajuns apoi a treia oară la spital și am stat mult: 10-12 zile. A treia oară a fost cel mai greu, m-au deschis atunci a treia oară într-o lună. A durut foarte tare operația, dar și recuperarea. A treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. Fetele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. A fost cea mai mare lecție pentru mine. La 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea este departe. Atunci am realizat că nu pot să fac nimic dacă nu am sănătate', a povestit solista, invitată la podcastul Acasă la Măruță'.

Andreea Bălan a dezvăluit că a rămas cu probleme de sănătate pe viață, despre care a spus că nu se simte pregătită să le facă publice, dar și că medicii i-au spus că nu mai poate avea copii.

„Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mi-aș dori să mai fiu mamă, dar e greu. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă, nu tradițional. Să adopt. Este cea mai mare durere a mea, dar sunt fericită că am doi copii. Nu ar trebui să-l mâniez pe Dumnezeu, trebuie să văd partea plină a paharului, că sunt în viață, că trăiesc, nu au rămas fetițele fără mamă și pot să le ofer o viață mai bună decât cea pe care am avut-o eu și mai stabilă emoțional', a mai spus solista cu lacrimi în ochi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete