Andreea Bălan, foc și pară după ce George Burcea a dat-o în judecată și a câștigat: „Uită să spună că pensia alimentară nu a plătit-o de 4 luni”

Andreea Bălan este foc și pară după ce George Burcea a dat-o în judecată și a câștigat. Cântăreața îl acuză pe actor că nu a plătit pensia alimentară și nu respectă programul de vizită al fetițelor.

După ce în podcastul lui Jorge spunea că l-a iertat pe George Burcea, Andreea Bălan vine acum cu acuzații grave la adresa lui George Burcea. Vedeta, care face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva!', susține că fostul ei soț nu a dorit să respecte programul de vizită stabilit și timp de 4 luni nu a plătit pensia alimentară.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de trei ori pe săptămână atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că de când s-a întors (după patru luni în care nu le-a văzut) că le-a luat două ore într-o zi și alte 3 în altă zi – nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia.
Totodată, uită să spună că pensia alimentară (cei 500 de lei pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate) nu a plătit-o de 4 luni, în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”
, a declarat Andreea Bălan pentru SpyNews.ro.

Și a continuat: „Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsa impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite.
Așadar îmi cresc singură fetitele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut.”

Actorul a intentat o ordonanță președințială și în nici 30 de zile a obținut câștig de cauză, potrivit cancan.ro.

andreea-balan-si-george-burcea-alaturi-de-fetite-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete