Andreea Bălan dezvăluie motivul pentru care a mers alături de Andreea Antonescu la „America Express”

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la emisiunea „America Express'. Artista a ales să petreacă o bună perioadă de timp departe de fetițele sale, însă timpul a trecut și a reușit să treacă cu brio peste această experiență inedită. Alături de ea a fost Andreea Antonescu, însă ar fi putut să-l aibă ca partener de drum pe Petrișor Ruge.

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a însoțit-o Andreea Antonescu pe Drumul Aurului. Potrivit declarațiilor acesteia, o altă variantă ar fi fost Petrișor Ruge, cel care îi este alături pe scenă de foarte mulți ani ca dansator. Ei bine, producătorii emisiunii au decis că Andreea Antonescu este mult mai potrivită. În cazul unui conflict, cele două ar fi condimentat competiția spre deliciul publicului.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.', a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show, scrie Spynews.

La momentul filmărilor, Andreea Antonescu era însărcinată, însă aceasta nu știa. Vestea cea mare a dat-o în luna august, iar de atunci jumătatea trupei Andre împărtășește des imagini cu ea și burtica de graviduță. În prezent, cântăreața se află în America împreună cu fiica sa, care va deveni în scurt timp surioară mai mare.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!’, a scris Andreea Antonescu pe contul de socializare atunci când și-a anunțat sarcina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete