Andreea Antonescu, victima unui atac violent chiar la ea în casă: „A intra cu un cuțit”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Ea este o mamă minunată și se bucură de o carieră fantastică. Pe când făcea parte din trupa Andre, aceasta a avut parte de un incident tare neplăcut și periculos.

Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a cunoscut celebritatea o dată cu lansarea trupei Andre în anii 2000. Prețul celebrității a fost extrem de scump mai ales că unii oameni nu aveau limite în a respecta intimitatea persoanelor publice și depășeau anumite bariere.

Jumătatea trupei Andre a mărturisit că acum mulți ani, un bărbat obsedat i-a incendiat ușa de la casă, garajul și mașina.

„Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal', a declarat vedeta.

Andreea Antonescu, amenințată cu un cuțit

Cel mai greu moment a fost când a intrat peste ea în casă și a amenințat-o cu un cuțit. Din fericire, vedeta nu era singură, iar iubitul ei de atunci a reușit să calmeze spiritele.

„A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă', a mai zis Andreea Antonescu.

Din nefericire, în ciuda numeroaselor reclamații la autorități, agresorul nu a primit decât o amendă pentru că legile nu erau aspre cu astfel de infracțiuni.

„M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunul mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el', a povestit cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete