Andra, declarații neașteptate despre infidelitate. Ce ar face dacă ar înșela-o Cătălin Măruță: „Dacă ai copii sau vrei”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Căsnicia lor „și-a făcut' buletin anul acesta când au împlinit 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii frumoși și se bucură de momentele pe care le petrec împreună.

Andra și Cătălin Măruță postează des imagini și detalii din viața lor personală, astfel că fanii care îi urmăresc știu cât de naturali și dezinvolți sunt. Mai mult decât atât, nici unul dintre ei nu ebită subiecte delicate, astfel că recent, Andra a dezvăluit că își iubește atât de mult soțul că ar fi dispusă să îi ierte orice.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul', a declarat Andra, în cadrul unei emisiuni radio, potrivit Spectacola.

Cântăreața a adăugat faptul că probabil greșeala capitală pe care ar putea să o facă prezentatorul de la Pro TV ar fi să o înșele.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului. Nu mai suntem pe vremuri', a spus celebra cântăreață, mai scrie sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete