Anca Pandrea spune că are o legătură paranormală cu Iurie Darie la aproape 10 ani de la moartea lui: „Suntem un cuplu în continuare”

Anca Pandrea îi duce dorul lui Iurie Darie, soțul ei care s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 10 ani de zile. Într-un interviu pentru ego.ro a susținut că are încă o conexiune cu soțul ei, că ei chiar ar comunica.

„Suntem un cuplu în continuare. E treaba lor dacă nu cred. Cel care comentează un cuplu, așa cum suntem eu și Iura, înseamnă că n-a iubit niciodată și nu știe ce înseamnă să iubești, nu poți să explici. Mi-a spus așa un domn care mi-a făcut horoscopul: 'Doamna Pandrea, părticele din sufletul lui Iurie sunt la dumneavoastră, iar părticele din sufletul dumneavoastră sunt la el, de aceea nici moartea nu vă poate despărți. Mi s-a spus că așa ceva nu s-a mai întâlnit, că de aceea putem comunica!', a spus aceasta.

anca-pandrea-legatura-paranormala-iurie-darie-45SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Totodată, ea a povestit despre legătura lor, de dincolo de moarte. Anca Pandra mărturisește că primește semne de la bărbatul trecut în neființă, în urmă cu aproape zece ani, pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

„El îmi răspunde mental, așa îl percep. Câteodată, scriu ceva sau mă uit la televizor, și, deodată, întorc brusc capul, am impresia că el e aici, în casă. Trece pe lângă mine ca o adiere de vânt. Mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri, nu mă sperie', a mai declarat ea pentru Ego.

Anca Pandrea mai susține că locuința lor, în care s-au iubit, a rămas la fel. Și că niciun obiect nu a fost mutat din locul lui sau înlocuit.

„Nu e loc unde să arunci un ac, peste tot sunt fotografiile noastre, iar bradul îl fac în fiecare an tot cu pozele noastre. Pe 14 martie, de ziua lui Iura de naștere, consider că puiul meu s-a născut, nu-l condamn la moarte. Așa că nu fac parastas, ci două torturi, cum îi plăceau lui, duc și la cimitir. Apoi, ne strângem, noi, prietenii, deschidem o sticlă de șampanie, e ca o sărbătoare, nu este cu preot sau colivă. Este o mică întâlnire cu cei dragi, în amintirea lui', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete