Anca Pandrea, conectată la tuburile de oxigen: „Nu m-au mai ținut picioarele”

Anca Pandrea a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. Aceasta a contractat din nou virusul Covid-19, iar starea sa de sănătate a necesitat intervenția medicilor.

Anca Pandrea a avut de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate. Aceasta merge frecvent pentru a fi monitorizată, iar recent, în urma unei vizite la Spitalul Militar pentru câteva analize uzuale, văduva actorului Iurie Darie a început să se simtă rău. Norocul său a fost că o prietenă foarte bună a fost alături de ea în tot acest timp.

„Mi-a fost foarte rău. Încă sunt în spital, nu știu când voi fi externată. M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize.

Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.', a declarat Anca Pandrea, potrivit impact.ro.

Deși Anca Pandrea a declarat că este conectată la aparatul de oxigen, medicii îi vor da drumul acasă în curând. Nu știe cum a reușit să se reinfecteze cu Covid-19 din nou, mai ales că aceasta stă destul de mult în casă.

„Sunt conectată la tuburile de oxigen, pentru că nu pot respira aşa cum trebuie. Voi sta câteva zile aici şi apoi mă voi întoarce acasă. Nu ştiu de unde am luat din nou virusul, pentru că nu prea ies afară din casă şi merg numai cu maşina prietenilor sau cu taxiul.

Trebuie să mai îmi fac nişte analize atunci când voi ieşi de aici, unde sunt nişte oameni minunaţi, cărora le mulţumesc', a mai spus Anca Pandrea, potrivit click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete