Anca Neacșu nu poate divorța, pentru că soțul nu se prezintă la tribunal: „Eu nu am vrut să fiu liberă”

Anca Neacșu vrea să divorțeze, dar nu poate din cauza soțului de origine turcă. Fosta membră a trupei A.S.I.A. susține că cel cu care a fost căsătorită 10 ani nu vrea să se prezinte la tribunal.

Anca Neacșu și-a luat prin surprindere apropiații atunci când la începutul verii 2022 a anunțat că va divorța de cel care i-a fost soț timp de 10 ani. Nu au putut divorța la notar, pentru că bărbatul este străin. Cântăreața spune că e un proces dificil, pentru că bărbatul nu vrea să se prezinte la tribunal.

Pe 31 mai, cei doi soți au primit un nou termen pentru divorț. Nici miercuri fostul partener al Ancăi Neacșu nu s-a prezentat în fața instanței.

„Încercăm încă o dată. Ori acum, ori data viitoare. Cred că ni se va mai da un termen. Nu avem copil, ar trebui să fie un divorț foarte ușor.

Am fost ghinionistă, am înțeles că sunt cazuri foarte rare. Știam că nu se va prezenta. Știam ce se va întâmpla. E trist pentru orice cuplu. Eu nu am vrut să fiu liberă, acum dacă tot suntem separați, să fim liberi și în acte', a declarat Anca Neacșu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

anca-neacsu-in-plin-divort-serkan-yaman-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Au divorțat de comun acord

Din cauza faptului că s-a căsătorit în Turcia, divorțul nu a putut avea loc la notar, însă fosta membră a trupei A.S.I.A a declarat că nu au întâmpinat probleme.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici.

Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele', a declarat Anca Neacșu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete