Anamaria Prodan, siluetă trasă prin inel după divorț. Câte kilograme are impresara

Anamaria Prodan a slăbit enorm după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara este mândră de noua siluetă și a recunoscut că suferit în urma separării.

Anamaria Prodan a fost părăsită de antrenor pentru o femeie mult mai tânără. Laurențiu Reghecampf este acum cu Corina Caciuc și a devenit tată pentru a treia oară. Toată această situație a consumat-o pe impresară, care a ajuns să slăbească enorm.

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. Uite ce face divorțul din om! M-am consumat, dar bine că a trecut acum!', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Soarele a răsărit și pe strada impresarei, care de câteva luni este într-o relație cu un bărbat misterios. Anamaria nu vrea să-l arate lumii pe cel care i-a furat inima.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău!', a mai mărturist impresara.

Anamaria-Prodan-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cât despre procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan susține că nu știe nimic și că a lăsat avocații să se ocupe de tot. De asemenea, ea a precizat că nu a cerut pensie alimentară și nici program de vizită.

„Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că-i face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete