Anamaria Prodan, reacție neașteptată după ce Gigi Becali a anunțat că-l nășește pe Reghe dacă se recăsătorește: „La final o să…”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Dincolo de aspectul financiar și de numeroasele speculații privind situația mariajului ei cu Laurențiu Reghecampf, frumoasa impresară le-a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și foarte stăpână pe ea.

În ultima periodă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în atenția publicului din cauza unor presupuse probleme pe care le-ar avea în căsnicie, ba chiar s-a adus în discuție și divorțul acestora. Recent, soția lui Reghe a luat foc la auzul unor afirmații făcute de Gigi Becali. Patronul echipei de fotbal FCSB a declarat că îl va năși pe Reghecampf dacă acesta se va recăsători.

Intoarsă în Dubai, faimoasa impresară este la zi cu toate evenimentele din fotbalul românesc, mai ales dacă este implicat soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Potrivit Digi Sport, Anamaria Prodan nu s-a ascuns după cireș și a vorbit despre așa-zisa prietenie dintre patronul FCSB și Reghe.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul! Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ…

Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată', a spus Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

De asemenea, soția lui a reacționat dur și declarația conform căreia Gigi Becali ar putea fi nașul lui Reghe în caz că s-ar recăsători.

„Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțat când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate. Sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească', a mai declarat celebra impresară.

Foto: colaj Avantaje/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete