Anamaria Prodan are un nou iubit și a primit inelul. Cine este bărbatul cu care impresara s-ar fi logodit

Anamaria Prodan are un nou iubit și se pare că ar fi primit deja inelul de logodnă. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a încercat să își refacă viața alături de Flavius Nedelea, însă au decis că se înțeleg mai bine ca prieteni.

Anamaria Prodan trăiește o nouă poveste de dragoste care pare desprinsă dintr-un basm. După despărțirea de Flavius Nedelea, Anamaria a plecat în Dubai pentru a se ocupa de afacerile sale, iar acolo a cunoscut un înstărit om de afaceri cu care trăiește o adevărată relație de iubire.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan ar fi primit inelul de logodnă de la misteriosul său iubit într-un mod spectaculos. Momentul unic a avut loc în timp ce chipul impresarei era proiectat pe celebrul turn Burj Khalifa din Dubai, cea mai înaltă clădire din lume. Imaginile surprinzătoare au fost postate chiar de celebra impresară pe contul său de Instagram, făcând publică această nouă etapă din viața sa.

O astfel de surpriză l-ar fi costat pe partenerul Anamariei Prodan 100.000 de euro. Impresara a fost cu totul copleșită, mai ales că bărbatul i-ar fi oferit și inelul de logodnă.

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între Romania și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie', au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!

Anamaria Prodan Burj KhalifaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 16)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete