Anamaria Prodan, acuze șocante pentru Laurențiu Reghecampf, după bătaia din stradă: „E a 3-a oară! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost vineri, 23 septembrie, protagoniștii unei scene neașteptate. S-au bătut în stradă, în fața casei în care ea locuiește în Snagov. Impresara a declarat că nu e pentru prima dată când antrenorul e violent.

După bătaie, amândoi au mers la INML pentru certificatele medico-legale. El are ochiul vânăt, iar ea are piciorul în ghips, la fel și mâna.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție.

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe. Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau', a explicat Anamaria Prodan după incident, citată de antena3.ro.

bataie-anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit.

Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei. De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă', a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf au împreună un băiețel, pe Bebeto. Impresara a spus că fiul lor în vârstă de 14 ani a văzut imaginile cu bătaia lor.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat. Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie', a declarat Anamaria Prodan sâmbătă, 24 septembrie, la o zi de la bătaia cu Reghecampf, pentru realitatea.net.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete