Anamaria Prodan a lansat Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Iată alături de cine a tăiat panglica

Ziua Națională a României va reprezenta începând de ieri o nouă bornă în televiziunea românească. Realitatea Sportivă și Realitatea Star sunt cele mai noi posturi TV lansate, iar una dintre acționari este Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu se lasă doborâtă de problemele personale care au apărut în viața sa de când soțul ei, Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța. Cunoscuta femeie de afaceri a investit o avere într-o monedă virtuală, într-o afacere cu băuturi alcoolice și în presă.

Cele două noi posturi de televiziune Realitatea Sportivă și Realitatea Star s-au lansat pe 1 decembrie, iar impresara care este și acționară nu a lipsit din platou. Aceasta a fost alături de Kamara care deține un rol foarte important la Realitatea Sportivă. Ei au fost cei care au tăiat panglica de inaugurare.

„Tai panglica alături de colegii mei. Ei, din momentul ăsta, suntem oficial Realitatea Sportivă', a spus pe post Anamaria Prodan.

Cum era de așteptat, aceasta a împărtășit și cu urmăritorii săi imagini de la lansare pe pagina sa de Instagram. Cu o ținută sobră și elegantă, Anamaria Prodan a făcut poze alături de noii săi colegi.

Anamaria-Prodan2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV.

Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește', a declarat Anamaria Prodan cu puțin timp înainte de lansare, la Realitatea Plus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete