Ana Maria Mărgean, primele declarații după ce s-a clasat pe locul patru la „America’s Got Talent: All-Stars”: „M-au încercat tot felul de sentimente”

Finala „America’s Got Talent: All-Stars' a avut loc pe 27 februarie. În concurs au concurat și doi români, e vorba despre Ana Maria Mărgean și Darius Mabda. Tânăra în vârstă de 13 ani s-a clasat în primii 5, a impresionat cu numerele ei de ventrilocie.

În finala emisiunii, Ana Maria Mărgean a prezentat un număr alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. În urma voturilor exprimate de către telespectatori, ea s-a clasat pe locul 4. Despre participarea ei la acest concurs, fetița de 13 ani a vorbit în emisiunea „La Măruță'.

„Bineînțeles că am avut emoții, dar emoțiile mele sunt mereu constructive și m-au ajutat. Waldo (câinele-păpușă cu care Ana Maria s-a prezentat la „Americas Got Talent: All-Stars' 2023) este cel mai nou prieten al meu, unul dintre cei mai noi. Mama mea l-a făcut. Mie îmi plac foarte mult cățeii, am și un cățel acasă primit cu ocazia Românii au Talent', a spus ea.

ana-maria-margean-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și pentru click.ro, tânăra a făcut declarații despre experiența ei la „America’s Got Talent: All-Stars'. „Am fost foarte fericită și emoționată. Pentru mine oricum a fost de ajuns că mă aflu în finala «Americas Got Talent: All Stars» și doar asta era o realizare foarte mare în sine. Iar atunci când am ajuns și în finală am fost în al nouălea cer', a spus Ana Maria Mărgean.

„M-au încercat tot felul de sentimente pentru că am ajuns pe locul 4 la nivel mondial. După cum am zis, eu eram deja o câștigătoare, pentru faptul că eram singura româncă din finala acestei competiții', a mai spus Ana Maria. „Mă consider locul 1 pe canto și ventrilocie, pentru că, locurile 1, 2, 3, au fost un saxofonist, niște dansatori și un acrobat', a mai zis Ana Maria Mărgean.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete