Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios! Ce rochie de mireasă a purtat cântăreața și cum a apărut alături de tatăl ei

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios la scurt timp de la cununia civilă! Cântăreața a fost cea care a impresionat la eveniment cu rochia de mireasă aleasă!

Pe 8 septembrie, Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cununat în fața ofițerului de stare civilă. Acum, la aproximativ două săptămâni de la eveniment, Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au oficializat căsătoria și din punct de vedere religios, scrie Playtech.

Cântăreața a fost condusă de tatăl ei, Mircea Baniciu, care a trăit emoții intense. Și fiica lui, Ana Baniciu, s-a emoționat. Ea a fost și cea care a atras toate privirile la eveniment. Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, sirenă, cu părul aranjat pe spate. Și mirele a purtat un costum elegant, negru.

Cununia religioasă și petrecerea au avut loc ieri, 24 septembrie, zi în care acum ani de zile cei doi actuali soți au ieșit împreună în oraș.

ana-baniciu-s-a-casatorit-religios-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Ana Baniciu, dezvăluiri despre momentul în care va deveni mamă: „Va veni exact…'

Ana Baniciu se poate declara o femeie fericită. A cunoscut dragostea pe deplin datorită relației cu Edy Kovacs, iar acum se pregătesc de cele mai importante momente din viața lor. Unul dintre acesta este de a deveni părinți. Își doresc foarte mult și meticuloasă cum este, artista vrea sa aibă totul pregătit atunci când micuțul sau micuța va veni în viața lor.

„Mă văd mamă, clar, cum să nu?! Am zis că mai stăm o perioadă, pentru că vrem să mai facem anumite lucruri. Ne gândim să ne cumpărăm și o casă, să fie totul pregătit. Eu sunt genul ăla care îmi pregătesc lucrurile. Mi se pare că treaba asta cu un copil este o chestie foarte importantă și îmi doresc din suflet să se întâmple exact la momentul potrivit. Eu, de obicei, nu programez chestiile astea, dar, probabil, copilul va veni exact așa cum ne dorim’, a afirmat Ana Baniciu, scrie Spynews.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete