Ana Baniciu, păgubită în Timișoara. Ce obiecte de valoare i-au fost furate: „Am avut o noapte furtunoasă”

Ana Baniciu este una dintre cântărețele care au avut o ascensiune fabuloasă în ultimii ani. Aceasta a scos câteva piese iubite de fani și se bucură de aceștia în număr mare atunci când merge la concerte sau evenimente. La fel s-a întâmplat și weekendul care tocmai a trecut, însă după ce a terminat cântarea a avut parte de o surpriză neplăcută.

Ana Baniciu a cântat la Timișoara și imediat ce a terminat și a mers la mașină a avut parte de un șoc. Mașina sa a fost spartă de hoți și i-au fost furate mai multe obiecte valoroase, cum ar fi portofelul și căștile Air Pods. Vedeta a povestit pe contul său de Instagram întreagă pățanie și amuzată le-a dezvăluit fanilor cum a alergat ea după hoți în ținută de scenă și pe tocuri.

„Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin.

Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare', a povestit Ana Baniciu pe Instagram, potrivit Impact.

Din nefericire, hoții au luat o geantă de lux la care cântăreața ținea foarte mult pentru că era cadou de la iubitul ei, Edy Kovacs. Deși paguba a fost considerabilă, fiica lui Mircea Baniciu este recunoscătoare că toată lumea este bine, însă a ținut să le transmită hoților un mesaj: „Le doresc să le cadă mâinile'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete