Ana Baniciu, dezvăluiri despre cel mai așteptat eveniment din viața ei: „Nunta oricum nu…”

Ana Baniciu este o cântăreață iubită de mulți dintre români. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs, iar planurile lor de viitor sunt mărețe.

Cu toate acestea, viața artistei a fost dată peste cap când și-a pierdut mama în urmă cu câteva luni, însă a reușit să se adune mai ales că o simte în permanență pe cea care i-a dat viață și nu și-ar fi dorit ca fiica ei să sufere.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici. M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc.

S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine', a spus Ana Baniciu, potrivit Click!.

Cât despre planurile sale alături de iubitul său, artista a mărturisit că totul rămâne așa cum au stabilit. Oricum nunta lor nu era în plan anul acesta, prin urmare tot ceea ce trebuie să facă este să-și găsească amândoi timp pentru a se ocupa îndeaproape de organzarea celui mai frumos eveniment din viața lor.

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta. Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă', a mai spus cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete