Ana Baniciu, primele imagini cu bebelușul: „Topiți de iubire și recunoștință”

Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos! Cântăreața în vârstă de 31 de ani a devenit mamă pentru prima oară!

Bucurie mare în familia Baniciu – Kovacs! Ana Baniciu a născut miercuri seară, 04 iunie, un băiețel perfect sănătos, potrivit unor surse Cancan. Astfel, Ana Baniciu și Edi Kovacs au devenit părinți pentru prima dată, după ce medicii stabiliseră termenul în data de 12 iunie.

Ana a publicat prima imagine cu micuțul, alături de un mesaj emoționant: „Ne-am rugat fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire și recunoștință. 04.06.2024, ora 14:34'.

Alături de artista a fost și buna ei prietenă, Raluk, care este și nașa micuțului, pe care Ana a reușit să o emoționeze până la lacrimi, cu un body cu text personalizat special pentru ea.

prima imagine cu bebelus ana baniciuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Mircea Baniciu a făcut, miecuri, primele declarații după ce a devenit bunic, fiind extrem de încântat. El recunoaște însă că l-a văzut pe micuț deocamdată doar în poze și a dezvăluit cum se simte Ana, care a fost nevoită să nască până la urmă prin cezariană.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mână și vom merge în parc.', a declarat emoționat Mircea Baniciu, tatăl Anei, pentru Playtech Știri.

În ianuarie vedetă a anunțat că e însărcinată și tot atunci a dezvăluit că va deveni mamă de băiețel. „Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care va dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mama!', a transmis ea pe Instagram.

Ana Baniciu se mută în casă nouă

O schimbare majoră vine pentru Ana Baniciu după ce a devenit mamă. Vedeta a anunțat în urmă cu trei zile că se mută din apartamentul pe care l-a cumpărat cu banii câștigați în emisiunea „Asia Express' într-o casă veche pe care au recondiționat-o.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 , mă întorceam învingătoare din Asia Express și cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei 5 ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care doar eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici … cu miile de discuții de la renumitul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am ras, am plâns și am proiectat viitorul. Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că la momentul ăla simțeam că nu mă pot reloca… îmi dorisem prea mult cuibul asta! Asta este locul din care am plecat spre nuntă noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat! Noaptea trecută am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete