Ami și Salvo Lo Castro, noii concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ami și Salvo Lo Castro sunt noii concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Artista și bucătarul au intrat în competiție, după ce Paul Diaconescu a fost eliminat.

Încă de când au ajuns în jungla din Republica Dominicană, Ami și Salvo Lo Castro au fost supuși unei probe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

Prima probă la care au fost supuși cei doi a presupus intrarea într-un tunel plin cu păianjeni, broaște, șerpi și carne putrezită. Câștigător a fost chef Salvo, care a fost trimis în tabăra Plăcerilor cu provizii constând în făină, ulei, miere și ouă, în timp ce Ami a fost trimisă în tabăra Belelelor cu mâna goală.

„Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!' este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete