AMI și Sali Levent, apropieri și tachinări la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce se întâmplă între cei doi în jungla din Dominicană

În această seară, concurenții din tabăra plăcerilor își fac strategii pentru eliminare, niciunul dintre ei nu vrea să plece acasă și decid să tragă la sorți alesul. O nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici' este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Timpul petrecut în junglă reprezintă și o bună ocazie pentru concurenți să se cunoască și să-și facă destăinuiri. Sali le povestește colegilor lui, cu lacrimi în ochi, perioada copilăriei: „Pe mine m-au crescut mai mult străbunicile, ai mei plecau mult la muncă. Străbunica mea vindea semințe prăjite când erau meciuri la Farul, mai făceam un ban în plus. Stăteam cu ea, mâncam semințe. Am fost foarte apropiat de ele', va mărturisi actorul.

O discuție va naște animozități între celebrități și, în urma acesteia, Radu va suspecta că Sali vorbește cu Cristi despre planurile pe care le au ei. Dacă este vorba despre trădare în taberele acestora, descoperim în ediția de astăzi.

Ce a determinat-o pe AMI să spună: „sunt la dispoziția lui', făcând referire la Sali, în timp ce acesta îi va cânta și va face gesturi tandre. „Las să decurgă lucrurile așa drăguț, glume, tachinări, suntem tineri amândoi, pe distracție, pe fun, jungla poate să-și spună cuvântul', mărturisește Sali.

Plin de curaj și sătul să mai doarmă pe scânduri, Sali va pleca la jocul taberelor împreună cu Roxana Nemeș. În seara aceasta, de la 21:30, vedem care dintre cei doi câștigă proba și obține confort' pentru echipa sa și dreptul de a locui pentru cel puțin o săptămână la bogați'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete