Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a spus că are un nou iubit: „Se încearcă voit discreditarea mea”

Alina Sorescu rupe tăcerea după ce s-a speculat că ar avea un nou iubit. Artista se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, bărbatul cu care are două fetițe.

De curând au apărut mai multe informații în presă potrivit cărora Alina Sorescu ar avea un nou iubit. Cântăreața a negat că în viața ei ar exista acum un alt bărbat. De asemenea, ea a infirmat și zvonurile despre datoriile pe care le-ar avea.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces', a declarat artista pentru impact.ro.

Alina-SorescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alina Sorescu nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar. Artista este implicată în foarte multe proiecte și nu se plânge nicio clipă de programul aglomerat pe care îl are. Alexandru Ciucu a cerut instanței ca cele două fetițe să locuiască la el până când procesul de divorț se va finaliza, însă judecătorii au decis ca fetele să rămână cu mama lor.

„E o perioadă foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii «Picii lu Soreasca», am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului. Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni «Vorbește corect» la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot pe YouTube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor', a mai spus aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete