Lovitură pentru Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a anunțat care a fost decizia instanței: „Eu am introdus cerea de divorț”

Pentru a doua oară, instanța a decis că cele două fete ale lui Alexandru Ciucu și Alina Sorescu vor rămâne la mama lor, pe parcursul procesului care va începe spre sfârșitul anului. Artista a făcut noi declarații.

După ce s-au despărțit, instanța a decis ca domiciliul celor două fete să fie la mama lor. Alexandru Ciucu nu a fost de acord cu hotărârea respectivă și a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței a fost favorabilă pentru Alina Sorescu, celebrul designer a introdus cale de atac, iar instanța a respins și apelul pe care acesta l-a formulat.

„Dragii mei, in ultimele saptamani amprimit zeci de mii de mesaje de incurajare din partea voastra.Va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati in cea mai sensibila perioada din viata mea. Desi eu am introdus cererea de divort la inceputul anului, separat tatal a intentat o ordonanta presedintiala pentru stabilirea domiciliului fetitelor la el. Prima hotarare a instantei mi-a fost favorabila, dar el a introdus cale de atac. Instanta a respins si apelul pe care el l-a formulat si a decis pentru a doua oara ca fetitele sa aiba domiciliul la mine in timpul procesului, care va incepe spre sfarsitul anului.

Sunt increzatoare ca totul va fi bine', a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Alina-Sorescu-si-Alexandru-CiucuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

După 12 ani de relație, cei doi au decis să pună punct. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, la un an după ce au apărut zvonurile despre separare. Artista a confirmat divorțul de tatăl fetițelor sale, însă nu vrea să transforme despărțirea într-un scandal media.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete