Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii de nici un an la grădiniță. Ce s-a întâmplat după prima săptămână: „Suntem pe drumul cel bun ”

Alina și Ilan Laufer au devenit părinți de gemeni anul trecut. Micuții lor nu au împlinit încă un an, dar deja merg la grădiniță, acolo unde au un program bine stabilit pe care îl urmează zilnic. Mama lor e mândră.

Fetița și băiețelul s-au născut prematur, însă acum nu au probleme, merg deja la creșă, după cum a dezvăluit mama lor pe Facebook acum câteva zile. „Emoții? DA. Teamă? Poate. Gânduri? 1 milion? Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii noștri să meargă la creșă, m-au cuprins toate emoțiile pământului. ?În mintea mea erau numai gânduri că «pot să stau fără puii mei câteva ore?», «oare o să plângă?», «dacă nu mănâncă…» etc, doar că astăzi când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina?? și Nathaniel?? nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat TOT!', a scris vedeta în mediul online.

gemeni-alina-laufer-la-gradinita-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Alina Laufer a vorbit despre acest subiect și în emisiunea „Teo Show', unde a fost invitată recent. Gemenii ei s-au adaptat foarte bine la creșă. „De când cu creșa au început să doarmă mai bine. Chiar suntem pe drumul cel bun și sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o. Cei mici au un program foarte frumos. Pe vremea noastră nu ne dădeau mamele la creșă? Începeau femeile serviciul de la 4 luni. Nici eu nu am fost la creșă, nici la grădiniță', a spus Alina Laufer.

Soția lui Ilan Laufer are un program foarte bine organizat, astfel că în fiecare dimineață îi duce pe Davina și Nathaniel la creșă. „Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară. Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies. Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. M-a sunat educatoarea și m-a întrebat când vreau să vin să-i iau. Am zburat până la creșă.

Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi. După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da. Am început deja de o săptămână. Nu ne este frică de muci. Am batista bebelușului, ser fiziologic', a mai declarat Alina Laufer în emisiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete