Alina Pușcaș trece prin clipe grele din cauza alergiei la ambrozie: „Se întâmplă să nu mai pot respira”. Ce are de gând să facă

Alina Pușcaș trece printr-o perioadă dificilă din cauza alergiei sale la ambrozie. Vedeta a urmat multe tratamente, care s-au dovedit nefolositoare, așa că acum a făcut un apel: „Cum putem proceda să sugerăm o lege prin care toți cei care dețin terenuri să fie obligați să ardă sau să toace ambrozia?'.

„Sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira. Cum este și acum. De exemplu mi-am luat o cafea și nu am reușit să beau din ea pentru că nu pot și să beau și să respir pe gură în același timp. Așa că, uite în așa hal am ajuns', și-a început confesiunea Alina Pușcaș, care se teme că dacă nu își tratează alergia poate ajunge la astm.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții sau tratamente. Vă spun că de 4 ani am încercat toate combinațiile posibil cu medicamente și soluții din România. Cert este că nu se mai poate', a mai adăugat ea.

În viitorul apropiat, Alina Pușcaș își dorește să se vaccineze împotriva ambroziei, tocmai pentru ca lucrurile să nu se complice și să ajungă la probleme de sănătate mult mai grave. „Clar la anul trebuie să mă apuc de vaccin. Alergia este mult mai agresivă. Eu nu știu ce să fac. Dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm. Pentru cei care nu știu desensibilizarea nu se pot face în aceste momente în care virusul este activ', a mai povestit prezentatoarea TV.

alina-puscas-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

‘Cum putem proceda să sugerăm o lege prin care toți cei care dețin terenuri să fie obligați să ardă sau să toace ambrozia? De ce în țările din jur există o astfel de lege care se respectă?’, a încheiat Alina Pușcaș.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete